Donateur worden?

Het is buurtbewoners gelukt om In de 3 Krone aan de Utrechtse Oudegracht te redden. Met een langdurig huurcontract gaat het buurthuis nu in zelfbeheer de toekomst tegemoet, met een goede mix van gratis activiteiten en verhuur. Tijd om van het buurthuis een echt huis van de buurt te maken; een ruimte waar buurtbewonersgraag binnenlopen.

De aanmoedingsprijs van het Oranjefonds vormt het startbedrag voor de gewenste verbouwing. Maar er zal meer geld van andere fondsen nodig zijn. Utrechters kunnen door een bijdrage kroonjuweel van het buurthuis worden.

 

Wilt u meegroeien met In de 3 Krone? Dan is uw hulp in de vorm van een financiële bijdrage zeer welkom. Of u nu maandelijks bijvoorbeeld € 1,= euro stort of een eenmalige donatie doet. Elke bijdrage is welkom. U kunt overmaken naar rekeningnummer NL72 TRIO 0197661947 ten name van Stichting In de 3 Krone. Als donateur bent u een kroonjuweel en krijgt u een uitnodiging voor de speciale jaarlijkse bijeenkomst. Uiteraard ontvangt u voortaan de digitale Nieuwsbrief van In de 3 Krone.

Zakelijke donateurs met een bijdrage groter dan 100 euro zullen ruimte krijgen om te adverteren op de website.

U kunt hier uw betaling doen via IDeal of een eigen overschrijven doen.

  • 1. bestellen
  • 2. bevestigen
  • 3. betalen
  • 4. gereed
€__
 
Online betalen met 

 
Overboeking

 
* verplicht veld