Nieuws

09-11-2019

Buurtborrel en film

Buurtborrel en film

Zet elke tweede zaterdag van de maand maar in je agenda voor een "buurtborrel met...."

 

De afgelopen maanden was de 'met...' een film. Ook deze maand zal het een film zijn. Maar dat wordt geen wet van Meden en Perzen. Het kan ook een lezing zijn of een discussie-forum.

Maar altijd gecombineerd met de buurtborrel. Gezellige buurtpraat bij de zogenaamde buurtpomp met bewoners uit je omgeving.

 

Op zaterdag 9 november organiseren draaien we de film over 70-gers en hoe ze hun leven inrichten.

De film 'Zeventigers ' is een kleurrijk portret van drie mannen en vier vrouwen in de herfst van hun leven. Mensen die niet versukkelen in hun ouderdom. Zij vertrouwen elk op hun eigen wijze, veerkracht en strijdlust. Niet het verleden, niet de toekomst, maar het heden telt.

Dit tweeluik brengt de vitaliteit van deze zeventigers in beeld en is als zodanig een hommage aan het leven. 

 

Na afloop zorgen we voor een hapje en een drankje en praten graag verder over de ze film of over ontwikkelingen in de buurt

 

We starten om 16.00 uur met een gezellige buurtborrel (met hopelijk veel buurtpraat) en de film start om 17:00 uur.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en praten graag na afloop verder over de ontwikkelingen in de buurt. Kom via buurtgenoten te weten wat er (nog meer) speelt in jouw omgeving.

De buurtborrel als mogelijke vervanging van de gesprekken bij de buurtpomp!!

 

Met een vrijwillige bijdrage kom je In de 3 Krone tegemoet in de kosten. Breng vooral iemand mee als je daar zin in hebt!