Nieuws

15-03-2019

Politiek Café

Politiek Café

Buurthuis In de 3 Krone organiseert op 15 maart een politiek café over klimaatbeleid. De politieke partijen VVD, D66, CDA, GroenLinks en PvdA zullen dan gezamenlijk in debat gaan met elkaar en vragen van (binnenstad)bewoners beantwoorden.

Ook kunnen de bewoners zelf met de politieke kandidaten meepraten over hoe het klimaat zich in hen provincie betrekt. Bij het politiek café zullen de lijsttrekkers Huib van Essen (GroenLinks provincie Utrecht) en André van Schie (VVD provincie Utrecht) aanwezig zijn. De PvdA zal haar nummer 2, Julie d’Hondt, sturen en D66 haar nummer 6, Philip Overkleeft. Het CDA heeft haar vertegenwoordiger nog niet bekend gemaakt.

Aan de hand van 3 stellingen zal het gesprek/debat gevoerd worden door gesprekleider Peter Rombouts. Na de pauze zal een van de jongere vrijwilligers van het Luuk Nafzger, onder een aantal bekend om zijn kritische brieven aan politici op BNN-VARA opiniesite Joop, een column voorlezen over de positie van jongeren en politici in het klimaatdebat.

Het café zal ongeveer anderhalf uur duren en is vrij toegankelijk voor iedere bewoner.

Datum: Vrijdag 15 maart 2019

Tijd: 20:00u - 22:00u

Inloop vanaf 19:30u

Gratis toegang

 

Wil je alvast wat meer weten over het klimaat in de provincie Utrecht? klik dan hier>>