Nieuws

04-11-2019

Wokshop zingen, spreken en lezen voor publiek

Wokshop zingen, spreken en lezen voor publiek

Zangpedagoge Jutta Weber verzorgt in buurthuis In de 3 Krone een cursus voor iedereen die graag wil zingen, spreken of lezen voor publiek. Ook als de gedachte alleen al bibbers bij je oproepen, is deze workshop écht iets voor jou.

 

In twee bijeenkomsten van elk 2 à 2,5 uur werk je in een kleine groep. Na een gezamenlijke warming-up gaat Jutta met iedereen individueel aan de slag. De andere deelnemers zijn op dat moment je minipubliek. Afhankelijk van waar jij zelf de nadruk op wilt leggen geeft Jutta aandacht aan presentatie, adem, lichaamshouding, stemgebruik of tips hoe je je zenuwen de baas kunt worden. Als iets zich leent om gezamenlijk te doen mag het “publiek” natuurlijk meedoen. Er is een piano aanwezig. Wanneer je zingt mag je iemand meenemen die je begeleidt.

 

Wanneer je wilt kun je de cursus afsluiten met een presentatie voor familie, vrienden en anderen die je er graag bij wilt hebben. Dat kan op een nog nader te bepalen tijdstip in het buurthuis.

 

Wanneer: Je kan je opgeven voor maandagmiddag 4 en 11 november 2019, van 13:00-15:00 uur. Of voor woensdagochtend 6 en 13 november 2019, van 10:00–12:30.

Aanmelden tot uiterlijk 21 oktober a.s.

Waar: In de 3 Krone, Oudegracht 227.

Kosten: Als je deel wil nemen betaal je eenmalig € 10,- als bijdrage aan het buurthuis.

 

Door het succes van vorig jaar gaat deze workshop nu op herhaling.

 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Jutta via jutta.weber2@gmail.com