Nieuws

07-02-2020

StotterCafé: film Fucking cola

StotterCafé: film Fucking cola

De eerste editie van Stottercafé Utrecht!  - StotterCafé Utrecht is een feit.

Op een mooie plek aan de Oude Gracht in hartje Utrecht zal op 7 februari de aftrap worden gegeven. Het programma omvat de vertoning van de film Fucking Cola van regisseur Sophie van de Pol, die zelf haar film komt toelichten. Na afloop kan er gediscussieerd worden over de film en de eigen ervaringen met stotteren en kunnen er vragen aan Sophie worden gesteld.
De korte film gaat over Stef. Stef is zeventien en stottert. Op zijn oma’s verjaardag in Zuid-Limburg wil hij het goede nieuws over zijn studie vertellen, alleen komt hij zoals altijd niet aan het woord. Nu hij bijna volwassen is, is hij hier helemaal klaar mee. Tot ieders verrassing laat hij deze keer wel zijn stem horen. En wel op een heel duidelijke manier.

Lees het persbericht>>

25-07-2020

Zelfstandige kok gezocht

Zelfstandige kok gezocht

Elke 2e vrijdag van de maand organiseren we in ons gezellige buurthuis een buurtdiner. Maximaal 25 mensen kunnen daarbij aanschuiven.

Omdat onze huidige kok helaas heeft moeten afhaken, zijn we dringend op zoek naar een nieuwe ster in de keuken.

Deze kok krijgt hulp van vrijwilligers die graag mee willen helpen. Meestal zijn er 2-3 mensen die klaar staan voor het vele snijwerk in de keuken.    

Je kan je aanmelden bij Ellen via email ellenhakkaart@gmail.com

Maar bellen kan ook op 06-26884240.

 

Ben je zelf geen kok maar ken je iemand in jouw omgeving die wellicht is geïnteresseerd, stuur deze vacature dan snel door.