Vacatures vrijwilligers

Bestuurslid met communicatie-talent

In de 3 Krone bestaat als buurthuis al meer dan 30 jaar, maar is sinds 2013 een buurthuis in zelfbeheer.

In de 3 Krone is er trots op zonder structurele subsidie te draaien en al jaren lang een open huis te zijn voor de binnenstad. Verder is In de 3 Krone samen met andere Utrechtse buurthuizen verenigd in het Dwarsverband om gezamenlijk op te trekken naar de gemeente, kennis te delen en waar mogelijk inkoop te regelen.

 

Door het vertrek van een van onze bestuursleden is er een vacature ontstaan. Binnen het bestuur krijgt dit bestuurslid de verantwoordelijkheid voor/over de digitale communicatie. Dit betekent in de praktijk dat de website wordt bijgehouden, dat nieuwsbrieven worden verzonden, persberichten worden opgesteld. Hiervoor is het belangrijk om goed contact te hebben met de beheergroep die de bezig is met de dagelijkse gang van zaken.

 

Ben je woonachtig in de binnenstad, misschien maak (of maakte) je gebruik van een van de activiteiten van het buurthuis of wil je actief betrokken raken? Dan is dit je kans!

Interesse of heb je vragen, bel dan met Martin Bruggink, email martin.bruggink@gmail.com of telnnummer 06-47562880.

Hulp bij organisatie activiteiten

Het buurthuis bestaat bij gratie van veel enthousiaste buurtbewoners. In principe is het zo dat elke activiteit waar jijzelf aan zou willen deelnemen georganiseerd kan worden. Daar hebben we jou hulp wel bij nodig!!

 

Of het nu een pubquiz is, een maandelijkse muzikale avond, een literatuurclub of bedenk het maar, altijd zijn er vrijwilligers nodig die meehelpen met organiseren. Zo zijn we een 8 maanden geleden gestart met een buurtborrel en inmiddels is dat geworden tot de oude buurtpomp. Je kunt er onder het genot van een drankje te weten komen wat er speelt in de wijk of draait er een leuke fil. Een buurtborrel 'met...' zullen we maar zeggen.

 

Het is ontzettend leuk om iets te bedenken, op te zetten en te organiseren. Wie voelt er voor?

Lijkt het je iets, bel even met Lea (06-27286710) of Peter (06-12291341) en we maken een afspraak.

Vrijwilliger worden?

Altijd kunnen we vrijwilligers gebruiken. Of het nu gaat om het vervullen van de rol van gastheer of -vrouw tijdens het Open huis of het draaien van een bardienst bij buurtdiner of buurtborrel, hulp is altijd welkom.

En trouwens, het is ook nog eens 'n keer leuk om met buurtgenoten gezellig te kletsen en bij te praten.

Interesse? Laat het ons weten via  deze pagina>>