Vintagebeurs

Vintagebeurs

Elke eerste zaterdag van de maand wordt de 3 Krone omgetoverd tot een leuke kleinschalige Vintage beurs. Zes of zeven kraampjes waar je voor een kleine prijs hippe kleding, vintage en hebbedingetjes kunt scoren. De beurs wordt goed bezocht door vaste bezoekers maar ook voorbijgangers op de Oudegracht laten zich verleiden om even binnen te kijken.

 

Kom gerust eens kijken! De toegang is gratis.

 

Praktische info

Wil jij een zaterdag op de Vintage beurs staan? Wat leuk! Een ideale manier om anderen blij te maken en de kleding die je over hebt, een tweede leven te geven. Het aantal plekken is altijd beperkt. Er zijn per keer 6 plekken beschikbaar, schaars dus. Elke keer kijken we dus eerlijk wie er kan en mag komen.

Een kraampje kost 15 euro. Geef aan als je een U-pas hebt, je betaalt dan 7,50. Het aantal plekken is altijd beperkt

 

Je kunt je aanmelden voor de beurs tot donderdag een week van te voren (zie in het Activiteiten Overzicht de beursdata). Je stuurt een mailtje met je naam, de datum van de beurs waarvoor je wil reserveren en je contactinformatie naar b.spronck@iteratief.nl

Je komt dan op de mailinglijst en ontvangt maandelijks de aankondiging van de volgende beurs. Je kunt maar één plek reserveren, alleen voor jezelf. Je hoort precies een week van te voren of je een rek&kraam krijgt.
Er zijn geen voorkeursplaatsen in de zaal. We zorgen samen dat ieders waar zo veel mogelijk in het zonnetje staat.
De beurs duurt telkens van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt om 10.30 terecht om op te bouwen, niet eerder. Afbouwen mag vanaf 16.30. Zorg dat je alles meeneemt!

 

Locatie

In de 3 Krone

Oudegracht 227

Utrecht

 

 

Download de folder ↓↓

vintage_beurs_poster_3_juli_2021.pdf