Naai- & breicafé

Naai- & breicafé

Jij bepaalt niet alleen welk kledingstuk of (woon)accessoire je wilt (ver)maken tijdens de lessen, maar je bepaalt ook wanneer je komt. Je betaalt gewoon per keer (contant of via een Tikkie). Handig als je een drukbezet leven leidt en niet elke week tijd hebt.

 

Wil je graag:

- je eigen kleding leren maken, maar weet je niet hoe,

- zelf je broeken korter maken,

- van oude kleding iets nieuws maken,

- kussens maken voor op je bank,

- een t-shirt oppimpen?

 

Je kunt het allemaal leren in het naaiatelier van buurthuis In de 3 Krone. Er staan naaimachines voor je klaar en ervaren begeleiding is aanwezig. Er is een ruime keuze aan patronen (bladen) en voorbeelden. Ook basis-naaimaterialen zijn aanwezig.

 

Iedereen kan deelnemen, of je nou beginner bent of gevorderd. Je hoeft ook niet in de buurt te wonen. Iedereen is welkom.

 

Kosten

Per keer betaal je slechts € 4,50 (inclusief kopje koffie of thee). Je betaalt alleen wanneer je komt. Je hoeft je niet van te voren aan- of af te melden.

U-pas-houders krijgen 20% korting en kunnen met de U-pas betalen.

 

Wanneer 

Het naaiatelier vindt één keer in de twee weken plaats van 19.30-21.30 uur in de benedenruimte van In de 3 Krone. In principe op woensdag, maar soms op een vrijdag. Loop gerust een keer vrijblijvend binnen om de sfeer te proeven. Er is altijd iemand aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.


De data tot de kerstvakantie zijn:

Woensdag 9 en 23 oktober

Woensdag 20 november.

 

Nieuwe data voor 2020:

8 en 22 januari

5 en 19 februari

11 en 25 maart

8 en 22 april

13 en 17 mei

10 en 24 juni

juli en augustus geen naaicafe.

 

Locatie

In de 3 Krone

Oudegracht 227

Utrecht

 

Vragen

Wil je meer weten of heb je bepaalde vragen? Stuur dan een email naar lea.van.someren@planet.nl of kom vrijblijvend langs op één van de avonden.

 

 

terug